Rhodix verder onder vleugels Proxy Managed Services B.V.


We zijn trots dat we u mogen meedelen dat wij met ingang van 1 oktober 2019 de activiteiten van branchegenoot Rhodix IT Services BV (Rhodix) hebben overgenomen.

Rhodix heeft al bijna 25 jaar ervaring met IT-infrastructuren. Zij leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. 1 oktober jongstleden werd Rhodix failliet verklaard. Toen dit ons ter ore kwam hebben wij hier direct actie op ondernomen.

Sterke markpositie
De overname van het Veldhovense bedrijf past in de groeistrategie van Proxy. Voorlopig gaan de activiteiten gewoon verder onder de naam Rhodix. De personeelsleden van Rhodix worden overgenomen waarmee de continuïteit en de diensten gewaarborgd zijn. Voor klanten van Rhodix verandert er niets behalve dat zij nu mede kunnen terugvallen op de kennis en kunde van de 55 techneuten van Proxy. Ze blijven dezelfde contactpersonen houden en mogen dezelfde service verwachten die ze al jaren gewend zijn.

Wens vervuld

Erik de Rijk, directeur van Proxy Managed Services: “Proxy heeft nu twee managed services locaties (Abcoude en Rotterdam) en de wens was om dit in het komende jaar uit te breiden met een locatie in Brabant waarmee we heel Nederland met onze Managed Services dienstverlening kunnen bedienen. Door de overname van Rhodix hebben we deze wens nu al in vervulling kunnen laten gaan. We continueren de dienstverlening die Rhodix in de afgelopen jaren zo indrukwekkend heeft opgebouwd. Samen hebben onze bedrijven bijna 1.250 manjaren ervaring in Unix, Linux en Open Technologie en zijn we experts in managed services. Met leveranciers als Red Hat, SimpliVity en Pure Storage kunnen we klanten een zeer compleet portfolio bieden. We zijn blij dat alle medewerkers van Rhodix de stap hebben gezet met ons dit nieuwe avontuur aan te gaan. Vanaf nu gaan we kijken hoe de twee bedrijven elkaar verder kunnen versterken, ook ten gunste van alle klanten.”

Over Rhodix:
Rhodix is een Unix- en Linux-specialist voor het MKB en MKB+. Zij hebben al bijna 25 jaar ervaring in IT-infrastructuren. Ze leveren 24/7 support en verzorgen IT-projecten. Dit kan een migratie naar een nieuwe versie zijn, volledige nieuwe hardware, een disaster recovery test, het inrichten en implementeren van systemen, aankoop van nieuwe hardware of advies en hands-on begeleiding in Cloud adoptie en migratie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *